Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
Αρχική H Χορωδία Μυρτουντίων στο θέατρο Απόλλων – Οργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας
H Χορωδία Μυρτουντίων στο θέατρο Απόλλων - Οργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας

H Χορωδία Μυρτουντίων στο θέατρο Απόλλων – Οργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, επέλεξε να ανοίξει τις εκδηλώσεις  του Νέου Έτους, με μια διάσημη Χορωδία.

Η Χορωδία Μυρτουντίων θα  εμφανιστεί   σε μια  «Λυρική βραδιά» στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ,στον Πύργο,το Σάββατο το βράδυ 8μμ, 12η Ιανουαρίου, παρουσιάζοντας ένα  θεαματικό πρόγραμμα με αποσπάσματα (χορωδιακά, από πασίγνωστα και αγαπημένα έργα του Λυρικού ρεπερτορίου σε διεύθυνση της Soprano Λένας Σουρμελή.

Προσκεκλημένοι Solist της Χορωδίας Μυρτουντίων  είναι  η Mezzo Soprano Χρύσα Πανταζοπούλου , ο Βαρύτονος Ανδρέας Καλλιβωκάς και  η ίδια η  διακεκριμένη μαέστρος Λένα Σουρμελή Soprano.

Στο πιάνο θα  συνοδεύσει  η εξαιρετική  πιανίστα Olena Fedko.

Στo πρόγραμμά της  περιλαμβάνονται έργα των G. Verdi, G. Fauré, P. Mascagni, G. Rossini, J. Offenbach, L.  Delibes,  F. Lehar κ.α.

Η Λυρική Βραδιά  αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός, που θα υλοποιηθεί   υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου Λένας Σουρμελή που έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανή την ποιοτική μουσική και το χορωδιακό τραγούδι στο Νομό Ηλείας.

Είναι άλλη μία υψηλού επιπέδου εκδήλωση που οργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν.Ηλείας.

Η Χορωδία Μυρτουντίων,σε προηγούμενες εμφανίσεις,  προκάλεσε αίσθηση  με τη δυναμική ερμηνεία με την τεχνική αρτιότητα που επέδειξε. Πρόκειται για μια αξιόλογη χορωδία  που στόχοι της είναι η προώθηση και η προβολή της μουσικής, το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό έργο καθώς με  τις  εκδηλώσεις της προωθεί   την επαφή ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων με την ποιοτική μουσική και  το χορωδιακό τραγούδι ενώ υλοποιεί εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η χορωδία   πρόσφατα  κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Opera Gala που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ συμμετείχε  στον εορτασμό της Πανσελήνου του Αυγούστου στο Κάστρο Χλεμούτσι και στην μεγάλη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αν. Αττικής, που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, και πρόσφατα στον Πολυχώρο Πολιτισμού της Αμαλιάδας.

Η Χορωδία Μυρτουντίων που φέτος κλείνει 10ετία από την επαναλειτουργία της, έχει υπηρετήσει με αγάπη, συνέπεια και καλλιτεχνικό ήθος το χορωδιακό τραγούδι.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου.

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: