Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Γυναικοκτονία – Ζάκυνθος: «Η αστυνομία φταίει για όλα – Η μάνα μου πήγε και έκανε μήνυση – Οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε – Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να τη φέρει σπίτι, να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Γυναικοκτονία - Ζάκυνθος: «Η αστυνομία φταίει για όλα - Η μάνα μου πήγε και έκανε μήνυση – Οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε - Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να τη φέρει σπίτι, να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει»

Γυναικοκτονία – Ζάκυνθος: «Η αστυνομία φταίει για όλα – Η μάνα μου πήγε και έκανε μήνυση – Οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε – Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να τη φέρει σπίτι, να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

«Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να τη φέρει σπίτι, να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει», είπε ο γιος του θύματος.

«Η μάνα μου φοβόταν. Έκανε δύο δουλειές για να ζει τα παιδιά της, αλλά και εκείνον», είπε ο 19χρονος Μανώλης, ο γιος του γυναικοκτόνου της Ζακύνθου. «Ο πατέρας μου ξόδευε όλα του τα χρήματα. Τσακωνόντουσαν συχνά. Και εγώ και ο αδελφός μου είχαμε παρέμβει πολλές φορές. Ακόμη και χτυπώντας τον για να φύγει. Αλλά αυτός εκεί. Ακόμη και όταν πριν από ένα μήνα του έκανε μήνυση, εκείνος παρακάλεσε να γυρίσει πίσω».

Ο Μανώλης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», τόνισε ότι παρά τους περιοριστικούς όρους να μην πλησιάζει ο πατέρας τη μητέρα του, εκείνος την παρακάλεσε να μείνει σπίτι και εκείνη το δέχθηκε. «Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος και υπήρξαν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει την μάνα μου. Όμως εκείνος ήρθε και την παρακάλεσε να μείνει σπίτι μέχρι να βρει άλλο χώρο. Και η μάνα μου σκεπτόμενη εμάς και φοβούμενη το δέχτηκε. Παρά το ξύλο που είχε φάει από τα χέρια του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η αστυνομία φταίει για όλα – Η μάνα μου έκανε μήνυση και την άφησαν κι έφυγε – Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να τη φέρει σπίτι να ελέγξουν να δουν τι συμβαίνει»

Ο Θεοδωρικάκος ξέρει μόνο να στέλνει ΜΑΤ σε πορείες για το #metoo#γυναικοκτονία #γυναικοκτονίες @mariasyrengela pic.twitter.com/o6yfnofXXV

— avgerinosx (@avgerinosx) August 3, 2022

Στη συνέχεια ο γιος του ζευγαριού μίλησε για τις ευθύνες της αστυνομίας. «Ήρθε σπίτι μεθυσμένος. Εγώ έλειπα. Χτύπησε τη μάνα μου πολύ. Η μάνα μου πήγε στην Αστυνομία και του έκανε πάλι μήνυση. Και οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε. Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να τη φέρει σπίτι, να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει. Την άφησαν αβοήθητη. Ο πατέρας μου τη βρήκε να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού και τη σκότωσε».

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: