Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Έτοιμα να επιστρέψουν τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω»

Έτοιμα να επιστρέψουν τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω»

Έτοιμα να επιστρέψουν από τον Σείριο όπου είχαν απαχθεί πριν από τέσσερα χρόνια είναι τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω»

Έτοιμα να επιστρέψουν από τον αστερισμό του Σείριου όπου είχαν απαχθεί από εξωγήινους πριν από τέσσερα χρόνια είναι τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από τη NASA.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτές, τα μέλη του κινήματος που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στις 25 Ιανουαρίου 2015 και εικάζεται ότι είχαν απαχθεί από εξωγήινους, φέρονται να έχουν στείλει μήνυμα ότι είναι έτοιμα να επιστρέψουν ώστε να δώσουν μάχη ενάντια στις ληστρικές αυξήσεις στα διόδια που ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία.

Στο μήνυμα, τα μέλη του κινήματος εξηγούν την πολυετή τους εξαφάνιση τονίζοντας ότι απήχθησαν από φιλελεύθερους εξωγήινους, από τους οποίους όμως έμαθαν πολλά ώστε να πολεμήσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Άλλωστε, όπως καταλήγει το μήνυμα, το διάστημα που απουσίαζαν δεν σημειώθηκε καμία ληστρική αύξηση σε κανένα αγαθό, οπότε η παρουσία τους στη Γη δεν ήταν απαραίτητη.

Στο γυμναστήριο να κάνει προπονήσεις στις μπάρες θεάθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης

Στο γυμναστήριο όπου πραγματοποιεί εντατικές προπονήσεις με βάρη ώστε να μπορεί να αρχίσει να ξανασηκώνει μπάρες από την 8η Ιουλίου θεάθηκε άλλωστε και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έγκριτος δημοσιογράφος φέρεται να μην πιστεύει πλέον τις δημοσκοπήσεις της Vax Pop που δίνουν ποσοστό 170% στον ΣΥΡΙΖΑ, και προπονείται εντατικά ώστε να μπορεί με το πιστό του Audi TT να αναλάβει το δύσκολο έργο του να σηκώνει μπάρες όπου και όποτε του ζητηθεί.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: