Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
Αρχική Επιμελητήριο Ηλείας: Επιστολή Κώστα Νικολούτσου προς την Κυβέρνηση για το δρόμο Πάτρα – Πύργος της Ν.Ε.Ο. Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσάκωνα
Ημερίδα για επαγγέλματα στον τουρισμό

Επιμελητήριο Ηλείας: Επιστολή Κώστα Νικολούτσου προς την Κυβέρνηση για το δρόμο Πάτρα – Πύργος της Ν.Ε.Ο. Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσάκωνα

 Πύργος : 15 / 07 / 2019                             Αρ. Πρωτ.: 565

Προς

                                                                       Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

                                                    κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή  

Κύριε Υπουργέ,

Το Επιμελητήριο Ηλείας από το 2012, πρώτο από όλους τους φορείς της Ηλείας, εξέφρασε την άποψη του για την αδήριτη ανάγκη κατασκευής του τμήματος Πάτρα – Πύργος της Ν.Ε.Ο. Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσάκωνα.

Τα χρόνια που πέρασαν, μέσα από διάφορες πολιτικές επιλογές, φτάσαμε στο σημείο να δημοπρατηθεί το έργο κατατετμημένο σε οκτώ υποέργα, επιλογή με την όποια διαφωνήσαμε απολύτως.

Αν και η πρώτη δημοπράτηση με τη συγκεκριμένη μορφή έγινε το 2016, φτάσαμε τώρα το 2019 το έργο να μην έχει ακόμα πλήρως συμβασιοποιηθεί, επιβεβαιώνοντας τις αντιρρήσεις μας για την επιλεγείσα μέθοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η νέα κυβέρνηση έχει επιλέξει την ακύρωση των μέχρι τώρα διαδικασιών και την επαναδημοπράτηση ως ενιαίο έργο.

Άποψή μας είναι ότι οποιαδήποτε πολιτική επιλογή, πρέπει να συνοδεύεται και με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι πέραν του ισχύοντος.

Πιστεύουμε, ότι η νέα κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα ως κορυφαία προτεραιότητα στις υποδομές και θα δεσμευτεί για τον χρόνο περαίωσης.

Με εκτίμηση,

Νικολούτσος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: