ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική «Επαναφορά λειτουργικότητας ανοιχτού κολυμβητηρίου Δήμου Πύργου»

«Επαναφορά λειτουργικότητας ανοιχτού κολυμβητηρίου Δήμου Πύργου»

Δήμος Πύργου: Με στόχο μετά από χρόνια τη λειτουργία ξανά στο Κολυμβητήριο – Υπογραφές στις συμβάσεις για τα έργα – Και για το γήπεδο Κατακόλου

Την Πέμπτη 8/11/2018 στο Γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιου Βασιλειάδη ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πύργου κ. Ανδρέα Σκαρτσιάρη, τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιο Ράλλη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες θα υπογράψει τις προγραμματικές συμβάσεις που έχουν σχέση με τα έργα «Επαναφορά λειτουργικότητας ανοιχτού κολυμβητηρίου Δήμου Πύργου» προϋπολογισμού 273.000,00 ευρώ που δίνει οριστική λύση στο θέμα που απασχόλησε επί πολλά χρόνια τους αθλητές του υγρού στίβου και τους γονείς και τους κηδεμόνες όσων παιδιών ήθελαν να μυηθούν στο άθλημα της κολύμβησης και αναγκάζονται να μετακινούνται πολλά χιλιόμετρα για να το επιτύχουν.

Επίσης οριστικά δημιουργούνται οι προϋποθέσεις επαναλειτουργίας του δημοτικού γηπέδου Κατακόλου το οποίο πέραν της εξυπηρέτησης των αθλουμένων της Τοπικής Κοινότητας Κατακόλου θα αναβαθμίσει αισθητικά το χώρο του γηπέδου τον οποίον βλέπουν όλοι οι διερχόμενοι τουρίστες.

Ο Δ/ντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πύργου κ. Αγγελος Τσίκας δήλωσε ότι θα επιταχυνθεί άμεσα η υλοποίηση των δύο παραπάνω έργων ώστε να είναι όσο το δυνατόν συντομότερα και λειτουργικά να δεχθούν τους χρήστες τους.

Η Δημοτική Αρχή είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την εξέλιξη των υποθέσεων των δύο τεχνικών θεμάτων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: