ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΎΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΑΠΤΙΚΉΣ
ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΎΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΑΠΤΙΚΉΣ

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΎΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΑΠΤΙΚΉΣ

Επιδόθηκαν τα πτυχία αποφοίτησης περιόδου 2018 – 2019

Μια πολύ ωραία εκδήλωση έλαβε χώρα χθες Κυριακή 9 Ιουνίου, στις αίθουσες του λαμπροφόρου Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων και την επίδοση των πτυχίων αποφοίτησης της περιόδου 2018 – 2019.
Η αίθουσα εκδηλώσεων κατάμεστη από γυναίκες κυρίως, μια και το αντικείμενο ήταν συναφές. Επίσης την τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφ. Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής, ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος κ.ά
Στους χώρους του Λ.Ε.Π. ήταν εκτεθειμένες οι δημιουργίες των γυναικών του Τμήματος Κοπτικής και Ραπτικής και απευθύνω ένα μεγάλο μπράβο, τόσο στις άξιες μαθήτριες του εν λόγω Τμήματος, όσο και στην επίσης άξια και ακάματη υπεύθυνη, συνέφορο και μέλος του Δ.Σ. του Λ.Ε.Π. κα Μαρία Μουστάκη, που κάθε εβδομάδα επί ώρες δίδασκε και καθοδηγούσε τις μαθήτριες.
Επίσης είναι άξια συγχαρητηρίων η Έφορος του Τμήματος κα Μάχη Μικελοπούλου, που άοκνα αγωνίζεται για την λειτουργία αυτού του σημαντικού τομέα δράσης του Λυκείου μας.
Η ωραία και σεμνή εκδήλωση άνοιξε από την κα Μάχη Μικελοπούλου, που εξήρε συνολικά το έργο του Τμήματος και ειδικά την υπεύθυνη κα Μαρία Μουστάκη. Στο Τμήμα αυτό, είπε, φοίτησαν γυναίκες από πολλές περιοχές της Ηλείας, ακόμα και από την Κυπαρισσία!
Στη συνέχεια απεύθυνε θερμό χαιρετισμό ο Θεοφ. Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο οποίος επαίνεσε το έργο που συντελείται και μάλιστα ανεμνήσθη κάτι ανάλογο, που συνέβαινε πριν από μία 20ετία περίπου, σε περιοχή της Αμαλιάδας, εκ μέρους της Ι.Μ. Ηλείας!
Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα η κα Μαρία Μουστάκη, η οποία αρχικά ευχαρίστησε τόσο την προηγούμενη, όσο και την τωρινή Διοίκηση του Λ.Ε.Π και εξέφρασε την ελπίδα, για έτι περαιτέρω στήριξη σε αυτό το κοινωνικό έργο, που προσφέρει το Λύκειό μας.
Συνέχισε λέγοντας ότι από το 2013 προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της, για να βοηθήσει τις κοπέλες, ώστε να μπορούν να δημιουργούν και χαίρομαι, επεσήμανε, που ορισμένες από αυτές, το εξασκούν πλέον ως επάγγελμα!
Ακολούθησαν επίσης χαιρετισμοί από τις αποφοιτήσασες κα Ευαγγελία Αντωνοπούλου και κα Μαριάννα Μαντζώρου.
Τέλος έλαβε χώρα η επίδοση των πτυχίων από τον Επίσκοπο κ. Αθανάσιο, από τον νέο Δήμαρχο Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, την κα Ελένη Αυγερινοπούλου, που εκπροσωπούσε την πρ. Βουλευτή Ηλείας κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, τη νέα Πρόεδρο του Λ.Ε.Π. κα Κατερίνα Παρασκευοπούλου, από τον υπογράφοντα το παρόν ρεπορταζ κ.ά.
Η όμορφη αυτή τελετή έκλεισε με ευχαριστίες της Προέδρου κας Παρασκευοπούλου, τόσο προς την κα Μουστάκη, όσο και προς την κα Μικελοπούλου, καθώς επίσης και σε εκείνους που συμπαραστέκονται στο σημαντικό αυτό έργο, που μπορεί να βοηθήσει, ιδιαίτερα σε μια εποχή, όπου υπάρχει ανεργία!

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον ΑΝΚ)

ANKΚοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: