Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Είχα πάρει ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ και σου λένε… – News.gr
Είχα πάρει ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ και σου λένε… – News.gr

Είχα πάρει ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ και σου λένε… – News.gr

«Δουλεύω 32 χρόνια, στα 35 έπρεπε να πάρω σύνταξη 2.500 ευρώ έπρεπε να πάρω»

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο έχει επηρεάσει την ζωή του η κρίση.

«Η κρίση έσκασε σαν βόμβα σε μένα, όπως έσκασε και στους περισσότερους Έλληνες. Άλλαξε τη ζωή μας εκ βάθρων… Να σου πω τη δική μου περίπτωση, οι μισθοί μας έπεσαν 90%, εφόσον μπορείς να διατηρήσεις τη δουλειά σου, ο μισοί δημοσιογράφοι έμειναν άφωνοι, έκλεισαν τα μισά μέσα. Πριν σκάσει η κρίση πήρα ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ, και σου λένε 18.000 τεκμήριο, 2.500 φόρο πολυτελείας, 2.000 τέλη κυκλοφορίας… Να το ξαναπληρώσω από την αρχή; Ας το πουλήσω, ολόκληρη περιουσία είναι, τουλάχιστον να έχω τα λεφτά μου.

Πόσο θα πουλήσεις το 60.000 αυτοκίνητο; 12.000, αυτό λέγεται ληστεία. Δουλεύω 32 χρόνια, στα 35 έπρεπε να πάρω σύνταξη, 2.500 ευρώ έπρεπε να πάρω. Τώρα θα δουλεύω μέχρι τα γεράματα και θα πάρω σύνταξη ένα χιλιάρικο; Γιατί φίλε, τα χρωστούσα σε κάποιον όλα αυτά; Όταν έσκασε η κρίση μου ήρθε δύο φορές έκτακτη εισφορά. Διαπίστωσα ότι εγώ δήλωνα περισσότερα εισοδήματα από μεγάλο Υπουργό, ο οποίος έκανε κοινή δήλωση με τη γυναίκα του, οι δυο τους μαζί δήλωναν λιγότερα από μένα», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: