Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Δημοτικό συμβούλιο Πύργου: Ζητεί συνάντηση με Μητσοτάκη και Πλεύρη για το Νοσοκομείο Ηλείας
Δημοτικό συμβούλιο Πύργου: Ζητεί συνάντηση με Μητσοτάκη και Πλεύρη για το Νοσοκομείο Ηλείας

Δημοτικό συμβούλιο Πύργου: Ζητεί συνάντηση με Μητσοτάκη και Πλεύρη για το Νοσοκομείο Ηλείας

Ψήφισμα για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας εξαιτίας της έλλειψης γιατρών εξέδωσε το Δημοτικό Συμβουλίου Πύργου, ζητώντας εκ νέου συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, κάτι που έχει ζητηθεί άλλες δύο φορές, αλλά χωρίς ανταπόκριση, ενώ αναφέρεται ότι εάν αυτή δεν οριστεί άμεσα, οι δημοτικοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν με δική τους πρωτοβουλία το υπουργείο.

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας (Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου) έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Ο κίνδυνος παύσης της λειτουργίας της Παθολογικής κλινικής είναι πιο κοντά από ποτέ, ενώ οι υπόλοιπες Κλινικές υπολειτουργούν.

Οι ασθενείς ταλαιπωρούνται, υποβάλλονται σε κινδύνους για τη ζωή τους. Η αγανακτισμένοι συγγενείς φτάνουν στα όριά τους. Σε λίγες μέρες ίσως να μην λειτουργεί το Νοσοκομείο. Χωρίς Παθολόγους δεν υπάρχει Γενικό Νοσοκομείο.

Έχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας για να συζητήσουμε και να ζητήσουμε το αυτονόητο. Με δυο επιστολές μας που την υπογράφουν και όλοι οι φορείς της πόλης. Δυστυχώς δεν έχουμε λάβει μέχρι σήμερα καμία απάντηση. Ο Υπουργός κωφεύει. Ζητούμε εκ νέου άμεσα συνάντηση μαζί του.

Εάν και πάλι δεν λάβουμε απάντηση, τότε ζητάμε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου….”

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: