Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
Αρχική Δίκη ΧΑ: Ξεκινούν οι απολογίες των Χρυσαυγιτών για τη δολοφονία Φύσσα-Κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια
Δίκη ΧΑ: Ξεκινούν οι απολογίες των Χρυσαυγιτών για τη δολοφονία Φύσσα-Κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια

Δίκη ΧΑ: Ξεκινούν οι απολογίες των Χρυσαυγιτών για τη δολοφονία Φύσσα-Κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια

Σε συγκέντρωση στις 8μισή το πρωί εξω από το Εφετείο Αθηνών καλεί την Πέμπτη το πρωί η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα, καθώς ξεκινάνε οι απολογίες των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Φύσσα.

Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της δίκης της ΧΑ, έφτασε η ώρα που η πρόεδρος κάλεσε τους πρώτους 18 χρυσαυγίτες που εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα να παρουσιαστούν στο δικαστήριο.

Το κάλεσμα της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα:

Διανύοντας τον τελευταίο χρόνο της δίκης των δολοφόνων του Παύλου, των δολοφόνων της κοινωνίας, φθάσαμε στο σημείο που εκείνοι θα λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές τους πράξεις, τόσο στο δικαστήριο όσο και σε όλους όσους τόσα χρόνια παρακολουθούν τη δίκη, στηρίζουν τις αντιφασιστικές δράσεις και δίνουν την μάχη τους, ο καθένας από όπου και όπως μπορεί, κατά του φασισμού.

Την πολύ κρίσιμη αυτή στιγμή, την στιγμή των απολογιών που ξεκινάνε αύριο 20/6, η παρουσία του κόσμου μέσα και έξω από τη δικαστική αίθουσα είναι απαραίτητη, ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα από όλη την κοινωνία, ότι οι δολοφόνοι της ΧΑ δεν είναι ευπρόσδεκτοι ανάμεσά μας, αλλά ότι η θέση τους είναι στη φυλακή. Για το λόγο αυτό, καλούμε όλες και όλους να βρίσκονται δίπλα μας και απέναντι στους δολοφόνους της ΧΑ την Πέμπτη 20/6 και ώρα 08.30 στο Εφετείο Αθηνών και την Παρασκευή 21/6 και ώρα 08.30 στον Κορυδαλλό, αλλά και όλη την ερχόμενη εβδομάδα στο Εφετείο.

Παράλληλα, την Κυριακή 30/6 στο 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση για δράσεις τόσο στα πλαίσια της δίκης όσο και του επικείμενου Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη.

Σχόλια

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: