Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Δεύτερη δουλειά ως delivery για τον Lewis Hamilton – NewsAuto.gr – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Δεύτερη δουλειά ως delivery για τον Lewis Hamilton - NewsAuto.gr

Δεύτερη δουλειά ως delivery για τον Lewis Hamilton – NewsAuto.gr – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα

Ο Lewis Hamilton για τις ανάγκες φωτογράφισης μόδας, έπαιξε το ρόλο του οδηγού σε φορτηγό παραδόσεων, σημειώνοντας πως θα ήταν ο ταχύτερος και σε αυτή τη δουλειά.

Ο Βρετανός οδηγός αγώνων της Mercedes-AMG στην F1 έχει ιδιαίτερο πάθος με τη μόδα και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει.

Όταν ο Hamilton δεν έχει υποχρεώσεις με την αγωνιστική ομάδα της Mercedes-AMG ή στις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας, περνάει τον ελεύθερό του χρόνο ασχολούμενος με τη μόδα. Μια τέτοια περίπτωση προέκυψε και προβλήθηκε από το δικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στο πλαίσιο μιας φωτογράφησης, ο πολυπρωταθλητής της F1 υποδύεται τον οδηγό φορτηγού διανομών.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος σημειώνει, είναι η «παράπλευρη δουλειά μου όταν δεν αγωνίζομαι. Κανένας δεν μπορεί να φέρει τα πακέτα τόσο γρήγορα όσο εγώ!». Φυσικά και η δημοσίευση αυτή δεν πέρασε ασχολίαστη από τους ακόλουθους, που δεν παρέλειψαν να του ζητήσουν να ασχοληθεί και με τη διανομή των υγρών καυσίμων που αυτή την περίοδο στη Βρετανία μαστίζεται από την έλλειψη οδηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα πάρει κι ο Hamilton ποινή για 4ο κινητήρα;
Πρόσω ολοταχώς για 2023 η Mercedes-AMG EQE 53
Αποσύρεται από τη Formula 1 o Kimi Raikkonen (videos)

 

 

 

 

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: