ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Χωρίζει ο Τζεφ Μπέζος μετά από 25 χρόνια γάμου – News.gr
Χωρίζει ο Τζεφ Μπέζος μετά από 25 χρόνια γάμου – News.gr

Χωρίζει ο Τζεφ Μπέζος μετά από 25 χρόνια γάμου – News.gr

Το ζευγάρι γνωστοποίησε το χωρισμό του με μία τρυφερή ανάρτηση στο Twitter

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του, Μακ Κένζι Μπέζος, γνωστοποίησαν ότι χωρίζουν, μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου. Ο 54χρονος δισεκατομμυριούχος ανήρτησε την ανακοίνωση -που υπογράφει με την 48χρονη σύζυγό του- στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο την εξέλιξη της ζωής μας. Όπως η οικογένειά μας και οι στενοί φίλοι μας γνωρίζουν, μετά από μία μακρά περίοδο αγάπης και δοκιμαστικού χωρισμού, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή ζωή μας ως φίλοι. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον και βαθιά ευγνώμονες για κάθε χρόνο που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε πως θα χωρίσουμε μετά από 25 χρόνια, θα τα κάναμε πάλι όλα.
Είχαμε μία υπέροχη ζωή μαζί ως παντρεμένοι και ακόμη βλέπουμε ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνεργάτες σε επιχειρήσεις και προγράμματα και ως άτομα που στοχεύουμε σε σχέδια και περιπέτειες. Αν και οι ιδιότητες τώρα θα είναι διαφορετικές, παραμένουμε οικογένεια και αγαπημένοι φίλοι» αναφέρει το ζευγάρι στην ανάρτηση στο Twitter.

pic.twitter.com/Gb10BDb0x0

— Jeff Bezos (@JeffBezos) 9 Ιανουαρίου 2019

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός πως με την είδηση του χωρισμού του μεγιστάνα της Apple η μετοχή της εταιρείας υποχώρησε ελαφρά.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: