Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Χαϊδάρι – “Αντίο” στον Βαγγέλη Ντηνιακό από την Μαρία(Μέμη) Κοντογιάννη
Χαϊδάρι - "Αντίο" στον Βαγγέλη Ντηνιακό από την Μαρία(Μέμη) Κοντογιάννη - aftodioikisinews.gr

Χαϊδάρι – “Αντίο” στον Βαγγέλη Ντηνιακό από την Μαρία(Μέμη) Κοντογιάννη

Ένα μεγαλοπρεπές “Αντίο” στον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακό είπε η Μαρία(Μέμη) Κοντογιάννη , η οποία με επιστολή της γνωστοποιεί την απόφασή της να αποχωρήσει από την δημοτική παράταξη ¨Χαϊδάρι Ξανά¨ , παραμένοντας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου ως Ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος

Ξεκάθαρος ο λόγος και η αιτία που οδήγησαν την κ. Κοντογιάννη να λάβει την συγκεκριμένη απόφαση , όπως χαρακτηριστικά αναφέρει :

“Δυστυχώς, η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της πόλης μας, για την πορεία της Διοίκησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι Συναδέλφων, Εργαζόμενων του Δήμου μας, Φορέων της Πόλης μας και εμού δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο.”   

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της παραίτησης της κ. Μαρίας Κοντογιάννη

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                            

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κύριε Δήμαρχε & Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα παύω να αποτελώ μέλος της Πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, της παράταξης  ¨Χαϊδάρι Ξανά¨, της θέσης μου ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Προστασίας Αδέσποτων & Δεσποζόμενων Ζώων και δηλώνω την Ανεξαρτητοποίηση μου.

Δυστυχώς, η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της πόλης μας, για την πορεία της Διοίκησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι Συναδέλφων, Εργαζόμενων του Δήμου μας, Φορέων της Πόλης μας και εμού δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο.

Σας ευχαριστώ για την έως τώρα κοινή μας πολιτική συμπόρευση και ¨όποια¨ προσπάθεια συνεργασίας, καθώς και για τις  φορές που μου προτείνατε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ για το όφελος της κοινωνίας και της Πόλης μας.

Δήμαρχε,

Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους Πολίτες, αλλά πρωτίστως από την Συνείδηση μας.

Καλή μεν η φιλία, φίλτατη δε η αλήθεια.

Ιδίως, όταν αφορά το μέλλον των Συμπολιτών μας, το συμφέρον της Πόλης και την ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας μας την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε  να αναλαμβάνουμε.

Χαϊδάρι 28 Νοεμβρίου 2022

Με εκτίμηση

           Κοντογιάννη Μαρία

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Κοντογιάννη Μαρία

– aftodioikisinews.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: