Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αυτό είναι το Κινέζικο Farnova Othello με τους 1.835 ίππους – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Αυτό είναι το Κινέζικο Farnova Othello με τους 1.835 ίππους - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Αυτό είναι το Κινέζικο Farnova Othello με τους 1.835 ίππους – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα

Το περιορισμένης παραγωγής ηλεκτρικό hypercar, με τους 1.835 ίππους λέγεται Othelo και είναι από την πρωτοεμφανιζόμενη Farnova που σκοπεύει να το κατασκευάσει σε 200 αντίτυπα.

Το Othello βασίζεται στο πλαίσιο του σπορ αυτοκινήτου Qiantu K50, μετά από συμφωνία μεταξύ της Farnova Automotive και της Qiantu Motors.

Το Farnova Othello είναι ένα ηλεκτρικό hypercar περιορισμένης παραγωγής μόλις στα 200 κομμάτια, από την Κίνα. Η Farnova είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2019 και με το Othello θέλει να κάνει τη διαφορά, όχι μόνο για την εγχώρια αγορά. Το Othello που χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με το Qiantu K50, καταφέρνει και είναι αρκετά διαφορετικό.

Είναι εφοδιασμένο με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που παράγουν συνδυαστικά 1.835 ίππους, ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής που εμφανίζει είναι… 12.000 Nm! Με αυτά τα δεδομένα ισχύος, τα 100 χλμ./ώρα από στάση είναι υπόθεση που διαρκεί μόλις 1,8 δευτερόλεπτα, ενώ τα 300 χλμ./ώρα από στάση, έρχονται σε μόλις 8,5 δλ. Μην απορείτε, μια και η τελική του ταχύτητα είναι 420 χλμ./ώρα.

Η μπαταρία, που προέρχεται από τη σουηδική εταιρεία Northvolt, έχει χωρητικότητα 75 kWh προσφέροντας αυτονομία 600 χιλιομέτρων σύμφωνα με την εταιρεία. Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4.670 χιλιοστά, πλάτος 2.280 και ύψος 1.145 χιλιοστά, ενώ το βάρος του είναι 1.350 κιλά. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα και αφορούν στο νέο αυτό hypercar, κάνουν λόγο για παραγωγή των 200 μονάδων από το νέο εργοστάσιο στο Changde, που θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στο 2022.

Στα σχέδια της Farnova για το μέλλον, είναι και η παρουσίαση διαφορετικών μοντέλων, πιο χρηστικών και «καθημερινών», με τη γκάμα των προϊόντων της να περιλαμβάνει από λεωφορεία έως και αυτοκίνητα πόλης.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

– NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: