Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αυτή θα είναι η πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας – Newsbeast
Αυτή θα είναι η πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας – Newsbeast

Αυτή θα είναι η πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας – Newsbeast

Κατακόρυφη πτώση καταγράφει η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να δείχνει ακόμη και κάτω από το μηδέν. Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, η θερμοκρασία θα πέσει και άλλο τα επόμενα 24ωρα και συγκεκριμένα από το βράδυ της Τρίτης, οπότε θα ξεκινήσει «παγωνιά» express για σχεδόν 30 ώρες, πριν η θερμοκρασία αρχίσει να παρουσιάζει εκ νέου ανοδική πορεία.

Η Τετάρτη θα είναι η πιο κρύα ημέρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, που αναφέρει ακόμη πως θα έχουμε παγετό σήμερα κυρίως στα βόρεια με -5,7 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα.

Παγετός σήμερα κυρίως στα βόρεια με -5.7 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα. Η πιό κρύα ημέρα θα είναι η Τετάρτη pic.twitter.com/k1eUi9Xz7t

— EMY (@EMY_HNMS) December 2, 2019

Το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019,η θερμοκρασία έφτασε αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, ιδιαίτερα στα βόρεια διαμερίσματα της χώρας, όπως φαίνεται και στον χάρτη που ακολουθεί.

Οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες τιμές.

Όπως φαίνεται η ελάχιστη θερμοκρασία της ημέρας σημειώθηκε στο Μεσόβουνο Κοζάνης και ήταν ίση με -4,6 βαθμούς Κελσίου και ακολούθησαν το Νευροκόπι Δράμας και η Βλάστη Κοζάνης με -4,4 βαθμούς Κελσίου.

Υπενθυμίζεται ότι στον πίνακα δεν περιλαμβάνονται οι σταθμοί που λειτουργούν σε χιονοδρομικά κέντρα και καταφύγια.

Η ελάχιστη θερμοκρασία μεταξύ των τελευταίων καταγράφηκε στο χιονοδρομικό Σελίου και ήταν ίση με -4,6 βαθμοί Κελσίου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: