Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020 – BUNGA BUNGA TOUR ΜΕ ΤΟ ΔΙΩΡΟΦΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ – MAGIC BUS TO 2o!!

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020 – BUNGA BUNGA TOUR ΜΕ ΤΟ ΔΙΩΡΟΦΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ – MAGIC BUS TO 2o!!

ΤΟ GROUP ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! ΜΠΑΤΕ ΟΥΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΟΡΩΦΟ!!
-ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΟΙ 4 ΧΑΡΗ(Δ)ΤΕΣ
-ΑΠΟ ΠΙΣΩ  ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ  Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ!

 Στο τραπέζι  και ο σχεδιασμός για το 1ο Bunga-Bunga Party????

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020 στην Ηλεία  μπαίνουν  στο τελικό στάδιο σχεδιασμού! Όλοι είναι αισιόδοξοι πως όλα θα είναι έτοιμα για τις 23/2… (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο που θα πραγματοποιηθεί και το Το πρώτο Bunga-Bunga Party  που ματαιώθηκε τον Σεπτέμβριο αλλά ο σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος!!)

Ο …σχεδιασμός για το BUNGA BUNGA TOUR βρίσκεται στο τελικό του στάδιο και πλέον έρχεται η ”δύσκολη” επόμενη φάση της υλοποίησης του 

Στόχος  είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και ταυτόχρονα  του νομού και να σημοτοδοτήσει τη …”Νέα Τάξη Πραγμάτων” ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ που ήδη βρίσκεται  σε εξέλιξη !

Μιλώντας με έναν εκ των εμπνευστών ,μας εκμυστηρεύτηκε πως  από τι στιγμή που  ”…οι Πυργιώτες είδαν τι σημαίνει ανοικτό διώροφο λεωφορείο και Χριστούγεννα, ήρθε η ώρα να αναβαθμιστούν και πολιτιστικά”!

Χαρακτηριστικά αναφέρει”Τους μάθαμε τι πάει να πει Χριστούγεννα πριν ένα μήνα ,καιρός να τους μάθουμε τι πάει να πει ΑΠΟΚΡΙΕΣ…”

Και συνεχίζει μεταξύ άλλων πως ”…οι Πυργιώτες θα μάθουν ,αλλά δεν θα την  γευτούν διότι είναι για πάρτη μας,  τι σημαίνει Σαμπάνια Moet & Chandon και Dom Pérignon.”

 

 

 

 

 

Στο ένα διώροφο  επιβιβαστεί το group BUNGA BUNGA TOUR και στο άλλο τα MAGIC KOUKLAKIA!

Και στα δυο λεωφορεία στον πάνω -ανοιχτό – όροφο θα επιβιβαστούν καλλίγραμμες χορεύτριες της σάμπα οι οποίες θα λικνίζονται υπό τους ήχους ξένων και Ελληνικών τραγουδιών που θα επιμεληθεί γνωστός DJ! ενώ η σαμπάνια θα ρέει άφθονη…όπως και ο ιδρώτας και η λίμπιντο όλων!

Μάλιστα υπάρχει επικοινωνία με εταιρία κατασκευής προφυλακτικών ώστε να διαθέσει δωρεάν ποσότητα των προϊόντων της – για διαφημιστικούς λόγους ως χορηγία – προφυλακτικά τα οποία θα μοιράζουν τα κορίτσια από το διώροφο στο πλήθος του  κόσμου που θα καταφτάσει στην πόλη από όλη την Ελλάδα!με όλα τα μέσα!

Πιθανότατα να λειτουργήσει και το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας ως πολιτικό εκείνη την ήμερα ειδικά για την περίσταση- Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!

 

Το δρομολόγιο που θα κάνει το λεωφορείο θα ξεκινά από τα Χαλικιάτικα που θα είναι η αφετηρία όλων των groups ια ανεβεί την Ερμού (κόντρα)  και θα ”καβαλήσει” τον πεζόδρομο επί της 28ης Οκτωβρίου προς τα δικαστήρια…

Άγνωστο είναι αν θα κάνει και τον κύκλο της πόλης ή αν θα έρθει με την… όπισθεν πάλι πίσω το ίδιο δρομολόγιο καθώς οι αρτίστες της σάμπα θα λικνίζουν τα καλλίγραμμα κορμιά και οπίσθια τους…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: