Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αναβαθμίζεται ψηφιακά το Nurburgring – Auto-moto-Νέα
Αναβαθμίζεται ψηφιακά το Nurburgring - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Αναβαθμίζεται ψηφιακά το Nurburgring – Auto-moto-Νέα

Με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας αλλά και της συνολικής εμπειρίας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του Nurburgring, έχουν ξεκινήσει μια σειρά από έργα στην πίστα.

Με μια επένδυση που θα φτάσει τα 11 εκατομμύρια ευρώ, η πίστα του Nurburgring θα αναβαθμιστεί ψηφιακά και θα είναι έτοιμη για το μέλλον.

Η ολοκληρωμένη αναβάθμιση θα ωφελήσει όλους τους χρήστες της πίστας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτών οδηγών κατά τη διάρκεια περιόδων οδήγησης επισκεπτών, των οδηγών δοκιμών από τις εταιρείες στο πλαίσιο επίσημης εξέλιξης μοντέλων αλλά και των οδηγών αγώνων κατά τη διάρκεια διαφόρων διοργανώσεων που πραγματοποιούνται εκεί.

Στα νέα αυτά στοιχεία που θα είναι έτοιμα το 2025, περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση της πίστας με κάμερες, ενώ τεχνολογικά θα γίνει εκτενής χρήση και της τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να είναι δυνατή η κάλυψη και των 21 χιλιομέτρων της πίστας. Η αναβάθμιση ξεκινά άμεσα και θα είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κατασκευαστικά έργα στην σχεδόν 100χρονη ιστορία του Nurburgring.

Τα επόμενα δύο χρόνια, μια εντελώς νέα υποδομή θα κατασκευαστεί γύρω από την πίστα και θα προστατεύει τους οδηγούς από φερτά υλικά σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης, ενώ θα αναβαθμιστεί σημαντικά και το αποχετευτικό σύστημα της πίστας που θα απομακρύνει πιο αποτελεσματικά τα όμβρια ύδατα από τα σημεία που έχουν εντοπιστεί ως «προβληματικά». Παράλληλα, οι εργασίες στην πίστα που θα γίνουν τμηματικά, θα φέρουν οπτικές ίνες σε όλο το μήκος της πίστας.

Έτσι η μεταφορά της πληροφορίας και η ενημέρωση των οδηγών μέσω οθονών LED από το κέντρο ελέγχου της πίστας, θα είναι πολύ πιο άμεση. Χώρια που με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, θα μπορούν να προβλεφθούν πολύ πιο αποτελεσματικά, επικίνδυνες καταστάσεις σε κάθε σημείο της πίστας. Με όλες τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων αυτών, υπολογίζεται πως θα μειωθεί σημαντικά και ο αριθμός των ατυχημάτων μέσα στην πίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι αλλάζει στα Πρακτικά Επιθεώρησης Οχημάτων;
Η Toyota κλείνει το εργοστάσιο της και υπάρχει λόγος
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Volvo EX30

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: