Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ανασυγκρότηση Ηλείας: Το διαγνωστικό μέρος
Ανασυγκρότηση Ηλείας: Το διαγνωστικό μέρος

Ανασυγκρότηση Ηλείας: Το διαγνωστικό μέρος

Η “διαΝΕΟσις” ανακοίνωσε πως το πρώτο μέρος (διαγνωστικό) της ολιστικής αναπτυξιακής μελέτης για την ανασυγκρότηση της περιφερειακής ενότητας Ηλείας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία, το οποίο επικεντρώνεται στη χαρτογράφηση των αναγκών, των προβλημάτων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, έχει ολοκληρωθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 13/12 στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνάντηση εργασίας, η οποία ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς ώστε να καθοριστούν οι προτεραιότητες των επόμενων βημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας εισαγωγικές τοποθετήσεις θα πραγματοποιήσουν, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της “διαΝΕΟσις”, Διονύσης Νικολάου.

Ακόμα, τα αποτελέσματα του πρώτου μέρους της μελέτης θα παρουσιαστούν από τον επιστημονικό υπεύθυνο – Καθηγητή Γιώργο Πετράκο, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η Διευθύντρια Ερευνών της “διαΝΕΟσις”, Φαίη Μακαντάση.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: