Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αγιασμός έναρξης δραστηριοτήτων Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας – 24NEWS.GR – Νέα24
kerkiras politismos 1

Αγιασμός έναρξης δραστηριοτήτων Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας – 24NEWS.GR – Νέα24

Αγιασμό για την έναρξη των δραστηριοτήτων της Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας για το έτος 2020-2021 τέλεσε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Τα μαθήματα γίνονται στο Κέντρο Επτανησιακής μουσικής και πολιτισμού στην Στρατιά Γαρίτσας και τα παιδιά της Χορωδίας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Χριστίνας Καλλιαρίδου παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος για μία ακόμη φορά συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο της Χορωδίας κ. Τάκη Μεταλληνό, όσο και τη μαέστρο εκφράζοντας τη χαρά του που βρέθηκε κοντά στα παιδιά του πολιτισμού, στα παιδιά που σε μία  εποχή οπότε οι δυσκολίες λόγω του κορωνοϊού κλείνουν τον κόσμο στον εαυτό του, αυτά παλεύουν να δημιουργήσουν, να χαρούν, να διασώσουν τον κερκυραϊκό πολιτισμό και το μουσικό ήθος που ομορφαίνει και δίνει αισιοδοξία στη ζωή.

Ο κ. Νεκτάριος τόνισε ότι προσεύχεται γι’  αυτά τα παιδιά στον Θεό, ώστε να μπορούν με υγεία και όρεξη να ξαναρχίσουν τις προσπάθειές τους.

kerkiras politismos 2

kerkiras politismos 2

{loadposition adsense}

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like

Like Love Haha Wow Sad Angry

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: