Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
Αρχική 8 στους 10 Αμερικανοί millennials προτιμούν τα sedans – News.gr
8 στους 10 Αμερικανοί millennials προτιμούν τα sedans – News.gr

8 στους 10 Αμερικανοί millennials προτιμούν τα sedans – News.gr

Λατρεύουν τα αυτοκίνητα τριών όγκων

Σύμφωνα με έρευνα που ανέθεσε η Nissan για τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, η επιθυμία για sedan παραμένει ισχυρή. Μεταξύ των συνολικά ερωτηθέντων που δεν κατέχουν σήμερα ένα sedan, το 78% σκέφτεται να αγοράσει ένα, ενώ  οι νεότεροι σε ηλικία ερωτηθέντες έδειξαν μια ακόμη μεγαλύτερη “έλξη” για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Η Ιαπωνική μάρκα παρουσίασε πρόσφατα στην Αμερικανική αγορά το τελευταίο της sedan, το ολοκαίνουργιο Versa, το οποίο διαθέτει ένα νέο δυναμικό σχεδιασμό, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, σε συνδυασμό  με τεχνολογία που γενικά δεν συναντάται στην κατηγορία subcompact. Πέρυσι, η μάρκα λάνσαρε και το ολοκαίνουργιο Altima, ένα σπορ sedan , όπου τώρα στην έκτη γενιά του, είναι το πρώτο sedan που προσφέρει την τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού ProPilot Assist, ενώ αποκάλυψε και τo ανανεωμένο Maxima.

Μια ματιά στους οδηγούς sedan σήμερα

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων (sedan και μη) στις ΗΠΑ,  μεταξύ 18 και 65 ετών , με τα ακόλουθα αποτελέσματα :

• Κορυφαία επιλογή: το 78% των Αμερικανών οδηγών που δεν διαθέτουν sedan θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα τώρα ή στο μέλλον.

• Επιλογή νεότερων γενεών: το 86% των ερωτηθέντων μεταξύ 18 και 34 ετών (Generation Z και νεότεροι millennials) που δεν κατέχουν sedan,  θα σκέφτονταν να αγοράσουν ένα τώρα, ή στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για το 81% των παλαιότερων millennials και την Generation X (ηλικίας 35 – 50).

• Ικανοποιημένοι ιδιοκτήτες: Οι ιδιοκτήτες sedan στις Η.Π.Α., είναι εξίσου ικανοποιημένοι με τα αυτοκίνητά τους (89%) με τους ιδιοκτήτες άλλων κατηγοριών (88%).

• Λειτουργικότητα τετράθυρων μοντέλων : τα SUV και τα φορτηγά, δεν μονοπωλούν στο συγκεκριμένο πεδίο. Το 95% των ιδιοκτητών sedan, ανέδειξε τη λειτουργικότητα των τεσσάρων θυρών  ως το νούμερο 1 χαρακτηριστικό που λατρεύουν στο αυτοκίνητό τους, έναντι 94% για τους μη ιδιοκτήτες sedan.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: