Νέα για τον Πύργο,την Ηλεία,την Πελοπόννησο,τον κόσμο όλο!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική 199 ΧΟΡΝΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ
199 ΧΟΡΝΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ

199 ΧΟΡΝΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ

Στο Πούσι Αχλαδινής βρέθηκε την Κυριακή πρωί 28 Ιουνίου 2020 ομάδα εθνικιστών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ  για να τιμήσουν ως όφειλαν την επέτειο της μάχης των Ελλήνων κατά των τουρκαλβανών του Λάλα που έμελε να είναι η απαρχή της απελευθέρωσης της περιοχής της Ηλείας από τα σκυλιά της αυτοκρατορίας των μογγόλων.

Σύγχρονα τα μηνύματα του εορτασμού.

 Αποδεικνύουν περίτρανα  ότι μόνο με αγωνιστικό και μαχητικό πνεύμα εκδιώξαμε και θα αποτρέψουμε τις νέες επιβουλές του Ελληνικού Έθνους και ότι με διπλωματικές και πολιτικές οπισθοχωρήσεις  σε ένα μανιασμένο γείτονα  μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχουμε.

Η καθολ’ ολοκληρίαν ξενοκρατούμενη πολιτική ηγεσία της πατρίδος μας  κατορθώνει καθημερινά να εδραιώνει τα σχέδια των πολιτικών και στρατιωτικών σκύλων της γείτονος  για μόνιμη εγκατάσταση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟΝ .

Με όλες αυτές τις σκέψεις και την ελπίδα για μια ισχυρή ΕλΛΛΑΣ  τα μέλη μας βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο χώρο του μνημείου για να δώσουν με την παρουσία τους ελπίδα στους παρευρισκόμενους πολίτες και το μήνυμα  ότι η ΕΛΛΑΣ δεν είναι όλες αυτές οι πολιτικές περσόνες που για μια ακόμα φορά  δίχως ντροπή και αισχύνη, δίχως να τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά  πρωτόκολλα λόγω της υποτιθεμένης πανδημίας κατέκλυσαν το χώρο του αγώνα για να σπιλώσου την μνήμη τους.

Για όλους αυτούς οι νόμοι και τα πρωτόκολλα δεν ισχύουν;

Αλλά δεν άργησαν να βγάλουν το συμπέρασμα για την συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Η δυσοσμία που αναδύουν αποτελεί ασπίδα δια πάσαν νόσον  και έτσι έχουν το ελεύθερο να συνωστίζονται , να αλληλοασπάζονται και να ξερογλείφονται διότι ξέρουν ότι είναι ασφαλείς.

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι  βέβαια καθώς και τα μέλη μας προσπαθούσαν να παραμείνουν μακριά από το πολιτικό οχετό και εδώ είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε τις επίλεκτες ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας που  από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στα μέλη για να διαφυλάξουν την τιμή και την υπόληψή τους.

Τους ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά θερμώς.

Μέτα την επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη και τους Ιερείς της περιοχής και μετά το πέρας της θεατρικής πράξης που για μια ακόμα φορά έλαβε χώρα μπροστά στο μνημείο  τα μέλη μας αφού έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο τίμησαν κατά μόνας τους πεσόντες και αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους σαλίγκαρους της πολιτικής ζωής του τόπου μας για φαγοπότι.

Τους  άφησαν μόνους να ακούσουν όπως παγίως συνηθίζουν  φιλοφρονήσεις  από τους εκφωνητές της εκδήλωσης που σαν παραγεμισμένες γαλοπούλες με γραβάτα εκφώνησαν το πανηγυρικό.

Τα μέλη μας ένιωσαν έστω αποκρινόμενοι  τα κόκαλα των αγωνιστών να τρέμουν κάτω από την Γή εκφράζοντας αηδία για τους περισσότερους των παρευρισκομένων. 

Έδωσαν ραντεβού και του χρόνου έτσι ώστε κάποια επέτειος να εορταστεί δίχως όλον αυτό το πολιτικό συρφετό και την ακολουθία τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Κοινοποιήστε το: Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: